Wellness ízesített italpor (SHAKE)

Finom és egészséges shake, amely fehérjéket, Omega 3- és 6-zsírsavakat, alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat és rostokat tartalmaz. Természetes összetevői optimális táplálékot kínálnak, csökkentik az éhségérzetet és az édesség utáni vágyat. Svédországban fejlesztve.

 

3 ízesítés közül választhat:

  • Eper
  • Vanilia
  • Csokoládé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért egyedi ez a készítmény?

  

1. Egymással tökéletes egyensúlyban lévő, tiszta és természetes tápanyag-összetevők  

Az Eper/vanília ízesítésű italporban található makroelemek (zsírok és fehérjék) borsóból, almából, tojásból, tejből, csipkebogyóból és cukorrépából származnak. Egy adag 7,5 gramm fehérjét, 6 gramm szénhidrátot és 1,5 gramm zsírt tartalmaz. A tojás magas Omega 3-tartalmának köszönhetően a készítményben kiegyensúlyozott arányban vannak a zsírsavak, alacsony glikémiás indexűek és magas rosttartalmúak a szénhidrátok, a fehérje pedig teljes értékű aminosav.

2. Három kiváló fehérjeforrás (borsó, tojás, tejsavó)

Az Eper/vanília ízesítésű italporban megfelelő mennyiségben található, borsóból, tojásból és tejsavóból származó fehérje ideális arányban tartalmazza az alapvető aminosavakat, ezáltal teljes értékű aminosavat képez. Egy adagban 7,5 gramm fehérje van, ami egy átlagos nő napi fehérjebevitelének körülbelül 15%-a, míg a kalóriabevitel csupán 3%-át teszi ki. Összehasonlító mérések alapján a fehérjéről elmondható, hogy jóval inkább eredményez teltségérzést, mint a szénhidrátok és a zsírok. Az Eper/vanília ízesítésű italporból készült shake éhségcsökkentő hatása klinikailag igazolt.

.

3. Tojásból származó, magas Omega 3-tartalom, optimális zsírok

A piacon fellelhető, alacsony zsírtartalmú készítmények gyártói nem figyelnek arra, hogy milyen zsírt tartalmaznak az „alacsony” vagy „csökkentett” címkével ellátott termékeik. Az elmúlt évtizedben, de talán már régebben is egyértelműen igazolták a táplálkozással foglalkozó kutatások, hogy az egészség – különösképpen a szív- és érrendszer egészsége – nem csupán a zsír mennyiségétől, de annak minőségétől is nagyban függ. Ez az oka annak, hogy egy igen egyedi tojásfajta került az Eper/vanília ízesítésű italporba annak érdekében, hogy megnöveljék a termék Omega 3-zsírsavtartalmát. A készítményhez olyan csirkék tojásait használták, amelyeket lenmaggal tápláltak. Ennek az lett az eredménye, hogy az Omega 3 és az Omega 6 egészséges és kiegyensúlyozott (1:5) arányban található a készítményben.

.

4. Alacsony GI az édesség utáni vágy csökkentésére, az energia és a koncentráció fenntartására

 

3graf_big.jpg

Egyszerű szénhidrátokban gazdag ételek, magas GI-ű táplálék. Az eredmény: A vércukorszint gyorsan megugrik, de hamar zuhanni is kezd, és fáradtnak érezzük magunkat.

Összetett szénhidrátokban gazdag ételek, alacsony GI-ű táplálék. Az eredmény: A vércukorszint stabil és folyamatosan egyensúlyban van. Hosszan tartó energiát biztosít.  
 

A szénhidrátban gazdag ételeket magas, közepes vagy alacsony glikémiás indexű csoportokba soroljuk. Az 55-ös index alatti ételeket szokás alacsony GI-űnek nevezni. Az Eper/vanília ízesítésű italpor indexe 28. A magas GI-ű ételek és italok az egészségre nézve károsak, mivel a bennük lévő cukor – bejutva a véráramba – erőteljes inzulintermelést indít be, így segítve annak a zsírokba és az izomsejtekbe történő beépülését. A magas inzulinszint tehát súlygyarapodást eredményez. Az egyszerű szénhidrátok közé azokat az ételeket soroljuk, amelyek „fehér színűek” vagy „édes ízűek”, például a fehér kenyér, a fehér rizs, a fehér cukor, valamint az összes sütemény és édességféle.

5. Szabadalmaztatott receptúra, amely kizárólag a Wellness-termékek kategóriájában található meg

A receptúrát eredetileg Stig Steen professzor dolgozta ki tüdő- vagy szívátültetésre váró, illetve műtét után lábadozó betegeinek. Egyedülálló tulajdonságainak és fiziológiai hatásának köszönhetően a használata az egészséges emberek számára is kifejezetten ajánlott. Annak érdekében, hogy mások ne másolhassák a terméket, az Oriflame levédette a receptúrát, és a készítményt kizárólag az Oriflame hozhatja forgalomba.

 

6. Kizárólag természetes ízek

Az ital tiszta és természetes ízét kétféle, teljes egészében természetes aroma biztosítja: az eper és a vanília. Bár ez jócskán megdrágítja a gyártási költséget, mégis ez teszi kiváló minőségűvé és egyedülállóvá a készítményt a piacon.

 

7. Klinikailag igazolt súlycsökkenés, ami biztonságos, természetes, hatékony és hosszú távra szól


NBS_graph.gif

 

A tapasztalataink többszörösen alátámasztják azt a tényt, hogy az étrendi előírások betartása, a testmozgás és a heti ellenőrzés együttesen nagyszerű eredményre vezetnek. A testsúlycsökkentési modellt mi „Útmutatónak” neveztük el, amelyben három módszert határoztunk meg: Turbó diéta (gyors súlyleadás 2 hét alatt), Természetes testsúlyvesztés (lassabb, egyenletes súlycsökkenés a kívánt cél eléréséig) és Testsúlymegtartó életmód (a kívánt testsúly hosszú távú megtartása). A módszert eredetileg az igelösai klinikán kísérletezték ki és dokumentálták a két éven át tartó, a testsúlyvesztés témakörében folytatott kísérletek során. Még ma is akadnak résztvevők, akik már harmadik éve vesznek részt a kísérletben, és folyamatosan rögzítik az eredményeiket. A klinikai adatok azt mutatják, hogy az Eper/vanília ízesítésű italpor használatának köszönhetően valamennyi biológiai mutató javult, és minden esetben testsúlycsökkenés is bekövetkezett. Amíg a legtöbb cég csupán 6-8 hetes kutatást végezne, az Oriflame egy hosszú távú kísérlet lefolytatása mellett kötelezte el magát. A cél az volt, hogy kellően bebizonyosodjon az Eper/vanília ízesítésű italpor biztonságossága és hatékonysága a testsúly megtartásában, ami talán még fontosabb, mint maga a súlyvesztés.